STOFFENDAG

Veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen

 

Aanmelden Stoffendag 2020

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de digitale Stoffendag 2020 op 9 december. Kosten voor deelname bedragen dit jaar een gereduceerd tarief van €75,- (excl. BTW). Heeft u een kortingscode ontvangen, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf lid is van één van de partners van de Stoffendag? Dan ontvangt u €25,- korting. Vraag uw branchevereniging om de kortingscode!

Let op: om uw aanmelding succesvol te verzenden dienen alle velden gemarkeerd met * te zijn ingevuld.

Aanmeldformulier Stoffendag 2020

Let op: zonder kortingscode ontvangt u een factuur voor het volledige bedrag voor deelname (€75,-). Kortingscodes zijn niet later toe te voegen!

Workshops

De workshopbeschrijvingen zijn hier te vinden. De workshopindeling is al vastgesteld: omdat de workshops dit jaar digitaal worden gegeven zit er geen maximum aan het aantal deelnemers en kunt u gegarandeerd deelnemen aan de workshops die u opgeeft.

N.B. Deelnemers kunnen alle workshops na afloop van de Stoffendag terugkijken op deze website. U ontvangt hierover bericht. 

Let op: u dient voor alle vier de workshoprondes uw keuze te selecteren om uw aanmelding succesvol te verzenden.

Vraag het een expert!

In het veld hieronder kunt u een vraag invullen. Op basis van het onderwerp van de vraag zal de organisatie uw vraag koppelen aan één van de experts die bijdragen aan de Stoffendag. Deze expert zal via de mail met u contact opnemen voor het antwoord.

Vragen kunnen heel specifiek zijn:

  • ik schrijf medewerkers voor om handdesinfectie op basis van ethanol te gebruiken, hoe ga ik om met het feit dat ethanol op de SZW-lijst voor kankerverwekkende stoffen staat?

Of juist heel algemeen: 

  • ik wil graag één van onze Vib's voorleggen aan een expert.